Economia

Mercadona compra més de quatre-centes tones de figues al Segrià

Mercadona ha comprat en l'última campanya, que va començar a mitjan agost i va acabar el 31 d'octubre, més de quatre-cents mil quilograms de figues a proveïdors d'Alguaire, Almenar, Almacelles i Vilanova de Segrià, un 50% més que en l'anterior.

Figs Fruits, un dels proveïdors de figues d'aquesta cadena de supermercats, assenyala: “És una gran oportunitat per donar a conèixer el nostre producte als consumidors. [...] Aquest acord és positiu, perquè oferim un bon producte i guanyem en estabilitat.”

La cadena explica que aquesta aposta per les figues de les comarques de Lleida se suma a la que s'ha fet per altres productes locals que també es venen als seus establiments, com és el cas de la fruita d'os com pomes, peres i nectarines de proveïdors lleidatans com ara Catafruit i Nufri, entre d'altres. Les compres de Mercadona a proveïdors lleidatans van sumar 171 milions d'euros l'any 2014, sobretot en concepte de fruita, porc i pollastre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia