Economia

Les visites als monestirs referma la marca turística Ruta del Cister

El nombre de visitants als monestirs de la Ruta del Cister ha augmentat, el 2015, un 4% respecte de l'any anterior i ha arribat a 185.149 visitants. Així, es registra un augment al monestir de Poblet (+5%) i al monestir de Vallbona de les Monges (+27%), i una lleugera disminució al monestir de Santes Creus
(-2%). L'augment important de visitants a Vallbona s'explica per l'ampliació dels horaris de visita de l'espai, obrint durant tot l'any de dimarts a diumenge des del mes de març.

Des d'aquest mes, es va tornar activar la venda de l'entrada conjunta als tres monestirs de la Ruta del Cister. Amb aquesta entrada, per un import de 12 euros, el visitant pot accedir als tres monuments amb visita guiada a Vallbona i lliure a Santes Creus i Poblet. Durant aquests deu mesos, s'han venut un total de 2.727 entrades conjuntes. La persona que adquireix l'entrada també té un carnet cultural, impulsat per l'oficina de gestió de la Ruta del Cister, que permet entrar als diferents museus i espais visitables de les tres comarques amb descomptes importants. D'aquesta manera, es fomenta la mobilitat cultural pel territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia