Economia

Ercros intenta atreure inversors al polígon químic de Flix

El grup Ercros intenta atreure inversors al polígon químic de Flix, on a final del 2017 tancarà la planta de producció de clor i deixarà una vuitantena de treballadors sense feina. Durant les darreres dècades Ercros ha anat reduint la seua presència a Flix, on d'aquí a un parell d'anys només preveu mantenir la planta de fosfat bicàlcic, amb uns 40 treballadors. Amb tot, Ercros diu que treballa conjuntament amb l'Ajuntament de Flix i la Generalitat en el pla de reindustrialització del municipi. En aquest sentit, el grup químic promociona una oferta de sòl industrial de 200.000 metres quadrats, per tal de restituir els nivells d'ocupació perduts, que s'emmarca en els compromisos de responsabilitat social de la companyia.

Pel que fa als terrenys, Ercros ofereix la possibilitat de llogar-los o vendre'ls en condicions avantatjoses d'acord amb els llocs de treball que generen. A més, Ercros proposa la possibilitat d'invertir en el cas que es tracte d'un projecte amb sinergies comunes amb els processos productius del grup químic. Les noves indústries tindran bonificacions en els impostos municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.