Economia

La plantilla desconvoca la vaga a Espot i Port Ainé

La plantilla de les estacions d'esquí d'Espot i Port Ainé va decidir diumenge desconvocar la vaga prevista per aquesta Setmana Santa. Els treballadors van assegurar que són conscients del greu perjudici que provocaria l'aturada a la comarca just en el moment més important de la temporada i amb reserves superiors al 90%. De moment no tenen previst convocar noves mobilitzacions a curt termini, bo i esperant que després de Setmana Santa Ferrocarrils de la Generalitat accepti tornar a negociar el conveni.

Els treballadors exigeixen recuperar entre un 8 i un 10% del salari que han perdut des del 2011, quan Ferrocarrils de la Generalitat va congelar sous i va aplicar les retallades que li van imposar l'Estat i la Generalitat. L'alcalde de Soriguera i membre del comitè d'empresa d'SkiPallars, Xavier Pedemonte, va explicar que la decisió no va ser unànime: “Hi ha hagut discussió, ha estat difícil, i jo he apostat per desconvocar la vaga a contracor, però hem de ser coherents i responsables amb el context i l'entorn on som.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia