Economia

Sant Gregori posa en marxa horts socials

Vuit estan destinats a veïns derivats del Consorci de Benestar Social

Sant Gregori ha iniciat un projecte d'horts socials, ubicats al costat del Consultori Local Llémena, dins el nucli urbà, i que tenen com a objectiu donar suport a famílies del municipi. Dels dotze espais disponibles, tots d'uns 33 metres quadrats, n'hi ha vuit destinats prioritàriament a persones de Sant Gregori derivades des del Consorci de Benestar Social del Gironès. I per ocupar els quatre horts restants, s'ha obert una convocatòria pública, que ja es pot consultar al portal web municipal, on es poden inscriure persones del municipi. Els terrenys on estan ubicats són propietat de la Diputació de Girona, que, a petició de l'Ajuntament, els va cedir, sense cap cost, per a aquesta finalitat.

L'Ajuntament de Sant Gregori ha destinat 4.500 euros a condicionar el terreny, anivellar i renovar la terra, instal·lar una boca de reg regulada provinent d'un dipòsit proper, la senyalització i la compra de compostadors.

El projecte té com a objectiu donar suport a famílies del municipi i al mateix temps posar en marxa una experiència d'horts socials i comunitaris per defensar la idea del cultiu dels propis aliments, del treball de cooperació i l'aprenentatge de valors i coneixements vers el cultiu en un hort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia