Economia

Catorze càmpings de la demarcació reben un certificat d'excel·lència

El guardó l'entrega TripAdvisor, el web de viatges més gran del món, i és un reconeixement a la qualitat a partir de les opinions favorables dels clients

Catorze càmpings de les comarques gironines han obtingut el certificat d'excel·lència 2016 de TripAdvisor. Aquest guardó representa un reconeixement important a l'aposta per la qualitat que estan duent a terme els càmpings gironins i que està avalada també per nombrosos premis internacionals. TripAdvisor concedeix el certificat d'excel·lència als establiments que han rebut opinions favorables dels clients de manera continuada dins aquesta plataforma.

Els càmpings gironins guardonats pel web de viatges més gran del món són: Las Palmeras, La Ballena Alegre, Aquarius, Las Dunas i l'Àmfora, de Sant Pere Pescador, el càmping Begur, de Begur; Castell Montgrí, de Torroella de Montgrí, Playa Brava i Cypsela, de Pals, Les Medes, de l'Estartit; La Siesta, de Calella de Palafrugell, Valldaro, de Platja d'Aro, Illa Mateua, de l'Escala, i La Masia, de
Blanes.

Els guardonats amb el certificat d'excel·lència TripAdvisor són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients una experiència de qualitat superior.

Aquest reconeixement, que fa sis anys que s'entrega, ajuda els viatgers a identificar els establiments que ofereixen amb regularitat un bon servei. Per rebre el certificat es té en compte qualitat, quantitat i actualitat de les opinions enviades pels viatgers a TripAdvisor en un període de dotze mesos.

L'especialització

Els càmpings gironins estan duent a terme una aposta decidida per l'especialització per tal d'atraure més visitants. A les comarques gironines hi ha 29 càmpings especialitzats en turisme familiar, dotze en cicloturisme, onze en turisme nàutic, deu en turisme actiu, sis en glamping, cinc en turisme cultural, dos en enoturisme, dos en turisme de salut i un en turisme de golf. L'Associació de Càmpings de Girona és el primer col·lectiu d'allotjament que ha dut a terme una segmentació d'aquest tipus, que està reflectida en la guia que ha editat aquest any l'entitat. Fins ara els càmpings hi apareixien classificats per municipis o zones geogràfiques.

LA XIFRA

14
càmpings gironins
han estat reconeguts pel web de viatges TripAdvisor


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia