preguntes

JORDI BASTÉ

Rareses camí de les eleccions

1.

PER QUÈ
aquesta voluntat d'atac permanent a Joan Laporta per totes les gestions, actuacions i declaracions que fa? Renovar o pactar verbalment una continuïtat de Pep Guardiola no és una gran decisió? On és el problema: que l'ha pressionat per fer-ho? Que no és la seva feina?

2.

NO VA SER
exagerat el circ organitzat a partir de l'actuació brillant del Joan Miquel Oliver i els Manel al Palau de la Música dilluns passat i la presència de Pep Guardiola i la seva família? No era més notícia el que passava a l'escenari que a la platea per molt que en les Corrandes de la parella estable dels Manel es demanés la renovació de l'entrenador del Barça?

3.

VEUREM
algun partit del Barça en diumenge, ja no cal a les cinc de la tarda, sinó a les set del vespre? Tots els partits del Barça han de ser en dissabte?

4.

ALGÚ
em sap explicar per què la premsa espanyola ha estat tan suau, tan entregada als interessos del president del Real Madrid en el cas del jugador De la Red, a qui volen donar la invalidesa per practicar el futbol i d'aquesta manera evitar pagar el contracte firmat fins al 2012? No és mesquí, impropi d'aquest senyor? Per què la notícia queda permanentment eclipsada?

5.

PER QUÈ
molta gent aprova que Sandro Rosell faci declaracions primer en un diari econòmic que en la premsa esportiva catalana que li ha respectat el silenci? No seria més normal que hagués convocat una roda de premsa i que després hagués anat on li rotés?

6.

PER QUÈ
costa tant marcar una data electoral? No seria millor per al club, però sobretot per a l'equip, assenyalar una dia del calendari que sigués beneficiós per a tothom després de consensuar-ho amb l'entrenador? No seria la millor solució per a tothom?

7.

TENIU CLAR
que Alfons Godall es presentarà la setmana que ve, no al Camp Nou, i que serà la primera de les candidatures continuadores que anunciarà la voluntat de ser la pròxima junta directiva?

8.

ELS CANDIDATS
voldran continuar amb l'Unicef a la samarreta, tot i que algun d'ells es va posar les mans al cap quan es va anunciar l'acord, o preferiran buscar un patrocinador que reporti ingressos al club?

9.

NO US VA
semblar brillant Ferran Soriano, a qui vaig sentir dijous a Rac1?: «No diré res de les eleccions a la presidència del Barça fins que no siguin convocades. Realment això interessa relativament el soci i el seguidor.» Quanta raó que té, tot i que estaria bé que comencéssim a saber si s'hi presentarà o no. Esgotats, acabarem tots plegats.

10.

PER QUÈ
no destaquem l'anècdota que va explicar ahir el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, del seu viatge al Senegal quan li van dir que en el seu idioma barsak vol dir mort i que quan els nadius abandonen amb pastera el país criden: «Barça o barsak»?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.