preguntes

JORDI BASTÉ

El domini dels webs

1.

ESTEM
realment segurs que, amb l'obertura del seu espai web, el president del Barça Joan Laporta donarà inici a la seva campanya electoral dilluns que ve? No serà només un web on inicialment escriurà els seus pensaments polítics i socials (i fins i tot esportius) sobre Catalunya i més endavant ja anunciarà la seva voluntat de presentar un partit polític?

2.

NO
creieu, però, que la idea del compte enrere del seu web és molt encertat i ha creat una expectativa desmesurada que, com tot el que fa Joan Laporta, ha creat posicions extremes entre partidaris i detractors?

3.

SI
el directiu i precandidat Jaume Ferrer queda dins la junta directiva per, textualment, «continuar vigilant fins a l'últim dia», vol dir que ell és ara l'espia? No és sorprenent el que passa ara allà dins, on hi ha una junta dins una altra junta?

4.

SABÍEU
que el domini www.gerardpique.com el té en propietat un anglès que l'ha posat a la venda per 450 lliures esterlines (uns 505 euros)? Tot i això, com és que en Gerard no té encara un web oficial i, en canvi, sí que n'hi ha algunes fetes per fans del futbolista català?

5.

VALORAREM
algun dia la feina de Txiki Begiristain que, amb evidents errors també, acabarà el seu pas amb grandiosos encerts com ara lligar la majoria de contractes de futur dels jugadors punters i, a més, deixar blindada la plantilla de possibles robatoris sempre freqüents en èpoques electorals? No era la renovació de Gerard Piqué la cirera d'un pastís que ja suma futbolistes com ara Valdés, Xavi, Puyol, Abidal, Pedro i també Iniesta?

6.

UN
dels renovats va ser també Rafa Màrquez. Hi ha alguna explicació física o psicològica per valorar el pèssim moment que està passant el que és un magnífic futbolista com el mexicà?

7.

HI HA
alguna sinopsi que ens expliqui els motius del fracàs de Nakamura amb l'Espanyol? Inadaptat? Massa expectatives mercantilistes i de màrqueting? Massa pressió per ser la icona del nou estadi de Cornellà?

8.

NINGÚ
no criticarà en la premsa espanyola la inversió desmesurada que ha fet el Real Madrid de bàsquet al mateix nivell comparatiu de la bàrbara despesa que ha fet en el futbol? Com es possible que la crítica a Madrid sigui tan poc evident amb vista a l'evident desproporció madridista?

9.

PER QUÈ
l'animador radiofònic Pepe Domingo Castaño, al Carrusel Deportivo de la Cadena Ser, quan fa la publicitat d'una casa d'apostes esportives diu «Betfair punto con» i no Betfair punto com?

10.

ALGÚ
va veure un reportatge a un dels canals del Digital Plus dilluns passat sobre l'apassionant història del gran patinador rus Evgeni Pluixenko, tres cops campió del món, sis d'Europa, or als Jocs Olímpics de Torí i ara medalla de plata als Jocs de Vancouver, que va participar a Eurovisió l'any 2008 al costat del seu amic, el cantant també rus Dima Bilan guanyant el festival?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.