Una estrena de gala

Manu ja va marcar Messi en el seu primer partit de titular

Per algú que va arribar al planter del Màlaga amb només sis anys, els primers partits a La Rosaleda són difícils d'oblidar. Manu Torres, que la temporada passada encara jugava a tercera divisió amb el filial, va debutar amb el primer equip el 30 d'agost contra l'Atlético. Però ho va fer sortint des de la banqueta a causa de la lesió de Mtiliga. No només va complir amb correcció fent de central –la seva oposició natural és el lateral esquerre–, sinó que va marcar un dels tres gols del Màlaga (3-0).

La seva primera aparició en l'onze titular, però, es produiria en la cinquena jornada de lliga i en un altre escenari complicat. El Barça del triplet visitava La Rosaleda i a ell li tocava sortir de titular per marcar el millor jugador del món: Leo Messi. «El mister no em va dir res. Suposo que va pensar que si individualitzava, em posaria més pressió», recorda el jugador. El Barça va acabar aconseguint la victòria (0-2), però Manu va rebre els elogis de la premsa –«vaig estar tranquil, i puc dir que em va sortir força bé», afirma–, i des de llavors ha compartit el lateral esquerre amb Mtiliga. Onze partits disputats, només dos com a suplent, no és una mala xifra per a un debutant que avui jugarà per primer cop al Camp Nou. Amb els peus ben instal·lats a terra, compatibilitza el futbol amb la carrera de direcció i administració d'empreses i no fa volar coloms quan se li pregunta per un referent: «Doncs Jesús Gámez, que és d'aquí i també ha sortit del planter.» Si hagués de destacar un rival, Messi –«el millor»– i Pedro León –el que més m'ha sorprès fins ara».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.