preguntes

JORDI BASTÉ

Els dolents demanen pas

1.

NO COMENÇA
a ser preocupant per al Real Madrid aquesta estesa afició dels diversos camps d'Espanya de xiular i escridassar Cristiano Ronaldo? No veuen que mentre els futbolistes del Barça (Iniesta, Messi, Xavi...) han creat una mena de tel diví al seu voltant, el portuguès cau antipàtic sense distinció de club ni de comunitat autònoma?

2.

A QUI
de l'equip de Josep Cuní en Els matins li hem d'agrair l'original títol sobreimpressionat a la pantalla dilluns passat referint-se al documental sobre el muntanyenc Iñaki Ochoa que Guardiola va posar als seus futbolistes abans del partit contra el Màlaga? Ningú va aplaudir el títol: «El videoclub de Guardiola»?

3.

NO US
va fer ràbia veure el jugador del Deportivo Riki, fa quinze dies, celebrant un gol amb el seu equip de la mateixa manera que ho fa Thierry Henry? No es pot ser tan vulgar i tan poc imaginatiu de festejar-ho igual, és a dir, olorant-se la part interna d'un canell. Per què no són sancionats també els qui celebren els gols com Raúl, petonejant l'anell?

4.

CALIA QUE
el Barça expulsés com a soci Oriol Giralt per molt equivocat i induït que estigui per dinamitar permanentment la junta de Joan Laporta (des de bon començament)? No era més fàcil portar-lo per la via penal si realment està mentint? No és fer més gran i més popular un personatge secundari?

5.

POT SER
que Charly Rexach sigui precandidat pel simple fet que hi hagi més de 5.000 bromistes que li han donat suport en el Facebook? No és més seriós aquest club, o és la manera de presentar-lo en societat per part de gent de l'entorn històric del barcelonisme?

6.

QUI ÉS
el graciós del PP català que ha demanat que l'Espanya-Polònia, amistós, es jugui a Catalunya el mes de juny vinent? Haurem de demanar que Queco Novell, Toni Soler i Manel Lucas facin el servei inicial, o passarà que hi haurà molts més aficionats de Polònia que d'Espanya?

7.

SABÍEU
que l'exdirector de màrqueting del Barça, Esteve Calzada, ha elaborat un informe especial sobre la no-convocatòria sistemàtica de Víctor Valdés amb la selecció estatal? Sabíeu que, segons aquestes dades, Valdés és el porter amb millors estadístiques d'Europa (ha jugat tots els partits i sense cap targeta) i és la gran excepció de la convocatòria de seleccions, ja que tots els porters menys golejats d'Europa són titulars en les seves seleccions. Sabíeu que, segons aquest informe, la no-participació en aquests partits té un important fre econòmic per al porter, en forma, entre d'altres, d'ingressos publicitaris i comercials?

8.

QUI
porta la campanya publicitària de la beguda Pepsi que n'està fent de tan bones, com ara la de Fernando Torres i ara la de Messi, Kaká, Arxavin, Lampard, Drogba i Henry enmig de l'Àfrica, com a reclam per al mundial? Com és que el francès del Barça encara té tanta tirada publicitària tot i el seu evident declivi? Sabíeu que en el Youtube es pot veure una versió de l'anunci rodat a l'Àfrica de dos minuts i mig de durada?

9.

PARLANT
de publicitat, no continua sent vexatori i hipòcrita el que moltes marques (l'última, Gatorade) estan fent amb el golfista Tiger Woods, eliminant contractes per les reiterades infidelitats? L'exposició pública de Woods no mereix una condemna per lamentable, començant per la roda de premsa de fa una setmana, absolutament humiliant?

10.

UN CONCURS
per acabar. Qui és l'autor/autora del següent paràgraf?: «No puedo más. ¿Cuándo desbancará el Madrid al Barça? Malditos dos puntos que no dejan escapar en ningún partido. A mi corazón le falta poco para que le dé un infarto por la emoción que vivimos cada fin de semana.» Resposta: Leticia Sabater, columnista del Marca en un article publicat ahir. Literatura de nivell. Bravo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.