preguntes

JORDI BASTÉ

Ressaca angoixant

1.

RESPECTANT
la llibertat d'expressió i les necessàries crítiques que han d'existir, no han començat a sorgir com a rovellons les opinions d'un sector del barcelonisme que estava esperant un clatellot, una eliminació o una davallada per començar a carregar contra Laporta, Guardiola, Txiki o els fitxatges de l'equip? Tot i això, no heu comprovat com aquest any el barcelonisme ha après, en general, dels depressius dies com aquests que havia viscut històricament?

2.

NINGÚ
no es va fixar enmig del ball de samarretes del Barça dimecres al Camp Nou en la varietat de noms que la gent portava impresos a l'esquena? Des de Kodro (sí, hi ha una persona a Catalunya que portava una samarreta amb el nom de Meho Kodro), fins a Saviola, moltes d'Ibrahimovic, d'Eto'o, algunes de Touré Yaya, moltes de Piqué, Puyol, Xavi i Iniesta i la majoria de Leo Messi?

3.

NO US
va sorprendre (positivament) que Gol TV oferís en directe, com a bon canal temàtic, un especial de la prèvia del Barça contra l'Inter de Milà amb la baixada de l'autocar del Barça des de l'hotel de concentració, La Florida, fins al Camp Nou? No és, al marge de donar partits, això el que demanem també a un canal que fa 24 hores d'informació futbolística?

4.

PARLANT
de televisions, cal que la informació de La Sexta als migdies sigui tan enfocada al madridisme? Que ahir fessin un reportatge amb Fabio Capello sobre com el Real Madrid va remuntar i va guanyar la lliga de la temporada 2006/2007 no és èticament reprovable?

5.

AMB
tots els respectes per als veterans, però algú dubta en el món futbolístic de l'obligada capitania més d'hora que tard de Gerard Piqué que, entre el seu barcelonisme, el seu domini dels idiomes (en parla quatre), la posició on juga i la seva imatge no hi ha dubte que és un ferm candidat a portar el braçal?

6.

SABÍEU
que, malgrat els problemes que a posteriori va tenir Telemadrid amb un repetidor per emetre en algunes zones de la capital espanyola el Barça-Inter de Milà, d'entrada no s'hi va veure (perquè estaven encara amb la publicitat) l'espectacular i impressionant mosaic de les més de noranta mil persones que hi havia al Camp Nou?

7.

HEU
observat que a Madrid comencen a haver-hi divisions mediàtiques respecte a la idoneïtat que José Mourinho pugui arribar a ser l'entrenador de l'equip blanc? Algú va observar com l'As s'hi va manifestar en contra i el Marca, a favor? Qui va llegir el bon article del director de l'As Alfredo Relaño de dijous, que era un crítica àcida contra el futbol de Mourinho? És normal que, per haver derrotat el Barça, un club es plantegi fitxar un determinat entrenador?

8.

NINGÚ
no va veure la imatge altiva de Guti quan li van presentar Russell Crowe, que va anar a fer el paperina a l'entrenament de dijous del Real Madrid per promocionar el film Robin Hood? Com és que Guti semblava sentir-se incòmode al costat de l'estrella de Hollywood? Perquè no parlava anglès (li va dir: «Lo siento, sólo hablo español») o perquè no sabia ni qui era? En canvi, algú va veure com Cristiano Ronaldo s'hi sentia molt còmode?

9.

NINGÚ
no veu enlloc la barbaritat de jugar, un dia més, una nit més, avui a les deu quan tothom sabia com d'important era el partit de Champions de dimecres contra l'Inter de Milà? No és una barbaritat i una injustícia jugar dos partits tan transcendents en tan pocs dies de diferència? No hagués estat més racional jugar el partit contra el Vila-real demà?

10.

TEIXEIRA
Vitienes d'àrbitre aquesta nit a Vila-real? Algú ha vist les estadístiques d'aquest bon home? Cinc expulsions a jugadors del Barça, ni una als del rival. Un penal a favor del Barça, quatre a favor dels rivals. Per als partits decisius... ui, ui, ui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.