GANDESA:
Rojas, David (Ayuda), Àlex, Moya, Amadeu, Jordi (Campillo), Barru, Magí (Marc), Genís (Germán), Joanet i Bes (Mohe).
LA CANONJA:
Marcos, Luigi, Doncel, Alexis (Víctor), Xavi, Donoso, Chiqui, Alex, Gerard, Narcís (Javier) i Eloi (Adrià).
1-0 (16') Joanet. 2-0 (51') Amadeu. 3-0 (73') Joanet. 4-0 (78') Joanet. 4-1 (84') Chiqui.
Rayo Tolós.
Magí; Luigi.
COMENTARI:
Fins a la segona part no va ser palès el domini dels locals, que ja s'havia mostrat en la primera part però sense contundència. Els segons 45 minuts van ser diferents i el Gandesa va fer servir tot el seu potencial amb un control més tranquil. La Canonja va intentar reaccionar obrint les seves línies, però això no va fer més que posar les coses de cara per als locals. Els tarragonins, per la seva banda, no van fer perillar la porteria contrària en tot el partit, encara que ho van intentar. / JORDI