Esports

Laia Sanz suma el seu vuitè títol mundial i supera Lampkin i Tarrés

Esports

Laia Sanz (Montesa-HRC Cota 4RT) ha sumat avui el seu vuitè títol mundial de trial femení després d'imposar-se en el gran Premi d'Espanya, la segona de les tres proves puntuables del mundial, disputada al Parcmotor de Castellolí (Anoia).

La pilot catalana ha trencat l'empat que des de fa dos anys mantenia amb Dougie Lampkin i Jordi Tarrés, dues de les grans figures de la història d'aquest esport, tots dos amb set títols mundials en la seva carrera.

Sanz, amb aquest victòria, ha aconseguit matemàticament el títol mundial, del qual queda per disputar la prova d'Andorra. La pilot de Montesa ja s'havia imposat el mes de març a Ettelbruck (Luxemburg).

Laia Sanz, nascuda l'11 de desembre del 1985 a Corbera de Llobregat (Baix Llobregat), va pujar per primera vegada a una moto amb només quatre anys d'edat. Va debutar en competició el 1992 i vuit anys després va aconseguir el primer dels vuit títols mundials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.