Esports

Queralt Castellet es perd la final de 'halfpipe' per un fort cop al cap

La catalana havia entrat a la final amb el tercer millor temps, però perd el coneixement en una caiguda mentre preparava la final i no la deixen competir

Queralt Castellet no disputarà la final de snowboard, en la modalitat de halfpipe, dels Jocs Olímpics de Vancouver a causa d'una caiguda mentre feia l'últim entrenament a l'escenari de la final.

La catalana havia entrat a la final de forma directa després de superar la ronda de classificació amb la tercera millor marca (44,3 punts), només superada per l'australiana Torah Bright (45,8), cinquena a Torí 2006, i la nord-americana Kelly Clark (45,5), campiona a Salt Lake City 2002.

Castellet, doncs, afrontava la final olímpica amb opcions d'aconseguir alguna de les medalles, però la caiguda ha estat molt desafortunada, s'ha donat un cop fort al cap i ha estat inconscient uns instants. Això ha fet que la traslladessin a l'hospital de campanya situat a l'àrea de competició i és allà en observació.

En principi no sembla que Castellet hagi patit una lesió greu, però els jutges de la competició no li han permès competir per precaució. "Ella ja està millor, pèrò no participarà a la final", ha confirmat l'entrenador Dani Fernández en un comunicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.