Esports

Guardiola: "Demà és una final"

El tècnic blaugrana creu que el factor de l'anada va ser Almunia i les seves "12.000 aturades"

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha assegurat aquest dilluns que el partit contra l'Arsenal a la volta dels quarts de final de la Lliga de Campions serà "com una final" tant per a ells com per als anglesos. Per això, ha qualificat el partit com "el més important" de l'any.

"Sé que arribem amb un bon resultat, perquè vam fer dos gols, però és un partit davant un equip bo i amb molt bons jugadors, tots saben tocar la pilota, són ràpids, tenen moltes virtuts i caldrà fer un partit a l'altura de la competició i el que exigeix el rival", ha manifestat.

"Queda molt poc. Estem en una eliminatòria on o estàs fora o estàs a dintre. Si estem fora, haurem perdut una competició i caldrà continuar, però afectarà no solament el partit del Madrid sinó tota la resta", ha afegit en referència a aquesta setmana clau en què els blaugrana es juguen les dues competicions.

Guardiola ha dit que sortiran a fer gols i tenir la pilota. "Sortirem amb precaució, però no amb cautela, amb certa por... la perspectiva és similar a l'anada, dos equips que volen tenir la pilota i qui la tingui més tindrà més opcions d'endur-se el partit", ha dit.

L'entrenador ha parlat d'Almunia i ha dit que va ser el porter la peça clau i determinant, ja que "va aturar 12.000 pilotes".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.