Esports

Iniesta rep l'alta i entra en la convocatòria contra l'Arsenal

El manxec es va lesionar fa vuit dies a Mallorca

El migcampista del Barça Andrés Iniesta s'ha recuperat en un temps rècord de la lesió muscular que patia a la cama dreta i ha entrat en la convocatòria per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions que disputarà demà davant l'Arsenal.

Iniesta es va lesionar fa vuit dies a l'Ono Estadi, en el partit de Lliga davant el Mallorca. Els serveis mèdics del club català van diagnosticar-li un petit trencament al bíceps femoral de la cama dreta i li van pronosticar un període mínim de deu dies de baixa.

El migcampista d'Albacete va iniciar la recuperació amb la ment posada en el clàssic de Lliga davant el Reial Madrid que el Barça jugarà dissabte que ve al Bernabéu, però aquesta tarda s'ha entrenat sense problemes amb la resta dels seus companys i el tècnic, Pep Guardiola, l'ha inclòs en la llista per a la Champions.

Al costat d'Iniesta han entrat en la convocatòria Valdés, Pinto, Márquez, Gabi Milito, Fontàs, Abidal, Alves, Maxwell, Xavi, Sergio Busquets, Touré Yaya, Keita, Dos Santos, Pedro, Bojan, Jeffren, Messi i Henry. En total, 19 jugadors, fet que significa que Guardiola haurà de descartar-ne un abans del duel amb els gunners.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.