Esports

Paper destacat del Club Triatló Banyeres a la Xª concentració d'Elx

Els components del Club de Triatló Banyeres han tornat a tindre una actuació molt destacada en la disputa del X Triatló Elx amb més de 700 participants disputat el darrer cap de setmana a Alacant en el que Efrén Francés Belda s'ha erigit en campió i medalla d'or en la seua categoria, tant del Triatló d'Elx com l'autonòmic, mentre Alfredo Hernández Martínez aconseguia la segona plaça de l'autonòmic en la categoria de veterans.

Per altra banda, el Club de Triatló Banyeres va obtenir la quarta plaça de l'autonòmic per equips i la cinquena del Triatló Elx.

La prova va estar dirigida per Ximo Rubert, també organitzador del Duatló Banyeres 55, i constava de 1,8 km de natació, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu per un recorregut emblemàtic a la vora de la mar en el que destaca la pujada denominada Stairway to heaven (escala al cel), consistent en un tram d'escales molt empinades rematat amb una pujada amb desnivell considerable, el que en l'argot esportiu és considerat com el típic exemple de recorregut “trencacames”.

El Club de Triatló destaca el bon ambient viscut durant la prova que és considerada com una de les dures i més atractives del campionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia