Esports

El concurs per a la gestió del futbol a Vilobí s'aprova amb crítiques i sense data

L'equip de govern dóna quinze dies perquè els clubs acordin un calendari per unir-se

Famílies del FC Vilobí critiquen “la imposició” de l'alcaldessa

L'equip de govern de Vilobí d'Onyar, del Grup Municipal Independent (GMI), va aprovar ahir les bases per a la cessió d'usos del camp municipal d'esports amb moltes crítiques i sense cap data d'aplicació. L'alcaldessa, Cristina Mundet, fortament criticada, va voler fer “una pausa en aquest procés”, i va donar quinze dies perquè els dos clubs, el FC Vilobí i l'AE Vilobí, acordin un calendari per unir-se “amb la data màxima d'execució”.

Per l'Ajuntament, el concurs és el més adient. Atès que els dos clubs, fins ara, no s'han entès fins al final, el consistori sosté que “davant un conflicte real, no som prou nens per alimentar dos clubs al poble”. Tot i això, l'aprovació de les bases del concurs, a la qual els cinc regidors de CDC es van oposar, va precedir ahir les peticions d'explicacions dels pares del futbol de base, sobretot del FC Vilobí, que van omplir els baixos de Can Roscada.

“Absorció, integració...”

En el ple hi van intervenir Antoni Díaz, responsable del futbol de base del FC Vilobí, i el president de l'AE Vilobí, Jordi Pascual. Aquest últim està a favor de l'“absorció, integració o fusió” de les dues entitats. Ahir va explicar que les famílies de l'entitat pensen que “l'ideal és que estiguéssim tots allà mateix”.

A Díaz el van seguir una desena d'opinions contràries al concurs. Hi va haver afirmacions que consideren que el concurs els obligarà a marxar del poble per jugar a futbol o que la forma com s'ha fet només satisfà l'AE Vilobí. El pare d'una jugadora del FC Vilobí va demanar a l'equip de govern que reflexioni.

LA FRASE

[A Mundet] Ens obligues a anar a un lloc on no volem anar. El problema l'ha generat el consistori
Antoni Díaz
vocal de la junta del FC vilobí i responsable del futbol de base

LA DATA

14.04.16
Va ser
el dia de la protesta de familiars i jugadors del FC Vilobí, que va començar al camp i va anar fins a l'ajuntament.

L'exalcaldessa critica Mundet i és ovacionada

L'exalcaldessa Olga Guillem (CDC) va fer una breu intervenció per criticar de manera contundent l'equip de govern. Per Guillem, Mundet i la resta d'edils haurien pogut demanar assessorament a alguna empresa externa o al Consell Comarcal abans d'“imposar” el seu punt de vista. Guillem va afirmar que l'empatia de l'alcaldessa “deixa molt a desitjar” i va acabar ovacionada pel públic, on hi havia sobretot famílies del FC Vilobí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Entre el públic

 
OPINIÓ

Resposta a Benjamí Pons

ENCAPÇALA LA MOCIÓ DE CENSURA A LA FCP
 
 

Una altra lliga catalana

Girona
 

Sylvain Francisco, el del Manresa

KAUNAS (LITUÀNIA)
 

Una estrena amb recels

Girona
 

Bregats en decepcions

Girona
 

El peatge d’un estadi obsolet