Esports

Guardiola sobre l'espionatge: "No afectarà l'equip, d'això me n'encarregaré jo"

Ibrahimovic, lesionat, podria jugar el partit contra el Màlaga

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, s'ha mostrat convençut que el cas d'espionatge que es va fer públic aquest dijous dins del club "no afectarà" la dinàmica de l'equip. "Ja me n'encarregaré jo", ha sentenciat, assegurant que l'equip s'ha de centrar a jugar i fer la seva funció.

Guardiola ha remarcat que en un club gran "passen coses" i que els jugadors han de "conviure" amb elles.

"No som aliens al que passa, ni amb això ni amb res. Si guanyem és virtut nostra, si perdem, és culpa nostra. Crec que el director general s'ha explicat bé i és així. Jo tinc molta feina i no em despistaré per aquest tema. Desconec què ha passat, i com que sé que em deixaran treballar, només vull preparar bé el partit contra el Màlaga", ha explicat.

Sobre el partit d'aquest dissabte, una de les sorpreses és la participació d'Ibrahimovic. El suec es va fer un esquinç al turmell dret davant el Racing, però ja s'entrena amb normalitat, encara que el tècnic no s'ha mostrat preocupat per la seva possible baixa. "Ha entrenat bé, ha evolucionat bé i ha treballat bé amb el grup", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Ets un tros de merda”

 

4 mesos i mig esperant

BADALONA
 
 

Cal més a dalt

girona
 

La vida sense Ter Stegen

barcelona
 

Connexions paternofilials

barcelona
 

El regnat de la resiliència

Olot
 

Les festes de Màlaga

GIRONA