Esports

Webber fa la 'pole' del gran premi de Mónaco

Kubica en primera línia i Alonso sortirà des del carrer de tallers

L'australià Mark Webber (Red Bull-Renault) i el polonès Robert Kubica (Renault) ocuparan demà la primera fila de la formació de sortida del Gran Premi de Mònaco. Mark Webber, que repeteix el primer lloc després de l'assolit la setmana passada a Catalunya, ha avantatjat en tres desenes de segon el polonès.

La segona fila l'ocuparan l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) i el brasiler Felipe Massa (Ferrari). La tercera, Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) i Nico Rosberg (Mercedes). Des de la quarta, Michael Schumacher (Mercedes) i Jenson Button (McLaren-Mercedes).

Pedro de la Rosa (Sauber) sortirà des de la vuitena fila i Jaume Alguersuari (Toro Rosso-Ferrari) des de la novena. 

Fernando Alonso ha patit un accident en l'última sessió d'entrenaments lliures, a la corba Massenet, que precedeix a la plaça del Casino, i ha trencat les rodes del costat dret del seu cotxe. El xoc també ha malmès el xassís del vehicle i se n'ha hagut de muntar un de nou, per això no ha pogut participar en la sessió de classificació i sortirà demà des de l'última posició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.