Esports

Webber s'emporta el gran premi de Mònaco

L'alemany Michael Schumacher ha estat sancionat pels comissaris amb vint segons de penalització

L'australià Mark Webber (Red Bull-Renault) s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi de Mònaco, sisena prova puntuable del Campionat del Món de Fórmula 1, per davant del seu company, l'alemany Sebastian Vettel. El polonès Robert Kubica ha fet el tercer lloc.

Pedro Martínez de la Rosa ha hagut d'abandonar després d'un problema al 'pit-lane' i Jaume Alguersuari ha acabat dotzè.

L'alemany Michael Schumacher (Mercedes) ha estat sancionat pels comissaris del Gran Premi amb vint segons de penalització, per haver avançat Fernando Alonso (Ferrari) en l'última volta amb la carrera neutralitzada. Schumacher, que havia creuat la meta en sisena posició, ha retrocedit fins a la dotzena posició i Fernando Alonso recupera el sisè lloc que ocupava amb la carrera neutralitzada després de l'accident a tres voltes del final de l'indi Karun Chandhok (Hispania) i l'italià Jarno Trulli (Lotus).

Fernando Alonso, que ha remuntat 18 llocs per acabar sisè, sortia des del pit-lane i ha rebut la seva primera bona notícia quan Nico Hulkenberg (Williams) ha tingut un espectacular accident a la primera volta, just a la sortida del túnel, cosa que ha fet sortir el safety car. El doble campió mundial ha aprofitat aquesta circunstància per entrar a boxs, fet que ha estat fonamental per remuntar.

Després de la seva victòria d'aquesta tarda, Mark Webber encapçala la classificació del campionat del món, igualat amb Vettel, i Fernando Alonso és tercer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.