Esports

Lorenzo i Barberá marquen el ritme en els primers lliures de Brno

El mallorquí ha guanyat la partida al seu company d'equip, Valentino Rossi, líder del Mundial amb 25 punts de renda

Jorge Lorenzo (Yamaha), a Moto GP, Héctor Barberá (Aprilia), en 250cc, i el britànic Bradley Smith (Aprilia), en 125cc, han dominat la primera tanda d'entrenaments lliures per al Gran Premi de la República Txeca, que es disputa diumenge en el traçat de Brno.

El mallorquí ha guanyat la partida al seu company d'equip, Valentino Rossi, líder del Mundial amb 25 punts de renda sobre el balear, i al català Dani Pedrosa, que aquest divendres ha confirmat que seguirà a l'equip oficial d'Honda dues temporades més.

Lorenzo ha signat un registre de 1.56.595 demostrant que la pausa d'estiu li ha anat bé per recuperar-se de les molèsties físiques de l'últim mes ja que ha estat l'únic a rodar per sota de 1.57. Il Dottore, per la seva part, s'ha quedat amb 1.57.036 per davant de Pedrosa i Colin Edwards (Yamaha), quart i l'últim per sota de 1.58.

Mentrestant, Toni Elías (Honda) ha signat una prometedora sisena plaça per davant del finlandès Mika Kallio, que ha ofert una bona imatge com a substitut del campió del món Casey Stoner al manillar de la Ducati oficial.

En el quart de litre, Héctor Barberá ha guanyat la partida al japonès Hiroshi Aoyama (Honda), líder del Campionat, en una primera presa de contacte amb el traçat txec en què Álvaro Bautista, segon a la general, només ha pogut ser quart.

El valencià ha aconseguit el millor temps (2.02.511) en la seva última volta per deixar sense efecte els atacs finals del japonès, que ha estat l'altre pilot capaç de baixar de la barrera de 2.03.

Finalment, en el vuitè de litre, el britànic Bradley Smith (Aprilia), tercer classificat del Mundial, ha aconseguit el millor temps, amb quatre espanyols darrere d'ell, entre ells, el líder de la categoria, Julián Simón (Aprilia), que ha estat tercer, i el segon classificat, Sergio Gadea (Aprilia), que ha estat cinquè.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.