Més esport

L'Ametlla de Mar

24 hores Roller Tour

Patins i resistència

És la primera competició d'aquest tipus que s'organitza a l'Estat i la tercera del món, a Calafat

El vent va ser el contrapunt negatiu

El circuit de Calafat es va convertir, aquest cap de setmana, en el tercer del món que acull una prova de patinatge de resistència a més de Le Mans (França) i Montreal (Canadà). Des de les 4 a la tarda de dissabte i fins la mateixa hora de diumenge hi van prendre part 25 equips provinents de Catalunya i dels estats espanyol i francès que van fer 9.775 quilòmetres entre tots. 140 patinadors van recórrer el circuit en diverses categories segons els components de cada formació.

A la classificació general, el Club Patí Cobra, del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) es va imposar després de fer 209 voltes al circuit, amb un total de 731,5 quilòmetres a una velocitat mitjana de 28,3 quilòmetres per hora. El primer classificat de les comarques de Tarragona (en segona posició a la classificació general) va ser el Club Roller Sport. Van fer 185 voltes a una mitjana de 25 quilòmetres per hora. També es van imposar a la categoria Team de 8 participants. Des de l'organització qualificaven d'“èxit” la prova: “24 dels 25 equips participants han acabat la prova”, explicava Jordi Marquès. El punt negatiu va ser el vent. Alguns competidors deien a l'organització que preferien córrer a Le Mans sota una pluja considerable que a Calafat amb el vent que hi feia.