Bojan no oblidarà mai un 2009 màgic

Sap que serà difícil de repetir, però avisa que la plantilla en vol més

Per a l'any nou demana més títols i també més protagonisme

Bojan Krkic ha acabat l'any fent el que més sap fer, marcar gols. Ha estat en dos partits amistosos. Va marcar en el partit que el Barça va jugar a Kuwait després del mundial de clubs i ho va tornar a fer dimarts amb la selecció catalana contra la d'Argentina al Camp Nou. Una actuació brillant del de Linyola formant part del combinat dirigit per Johan Cruyff que li serveix per agafar ànims ara que no està tenint tant protagonisme com desitjava en el Barça de Guardiola. Bojan descansa aquests dies rodejat de la seva família després d'un mes molt intens ple d'alegries i emocions en l'aspecte col·lectiu. «El que hem pogut viure en aquest 2009 ha estat sensacional. Hem guanyat tots els títols possibles i ens deixa un munt de moments màgics. Suposo que els barcelonistes no el podran oblidar mai, sempre el tindran en el record i jo ho he pogut viure en primera persona només amb 19 anys», diu el davanter blaugrana, que va ser un dels principals artífexs de la consecució del primer dels sis títols, la copa del Rei, però que recorda també amb especial emoció la golejada del Santiago Bernabéu i la final de la lliga de campions de Roma contra el Manchester United. Bojan té molt clar que serà difícil repetir èxits, però avisa que l'equip continua tenint ganes de guanyar i demana més triomfs per a l'any vinent: «Tots som molt conscients que serà molt difícil repetir el que hem aconseguit en aquest 2009. Serà molt difícil, però no només per nosaltres, és molt complicat que ho pugui aconseguir cap altre equip. Per arribar a guanyar tot el que hem guanyat aquest any fa falta treballar molt, però també hi intervenen altres factors. Ha estat un any rodó i l'afició fa costat a l'equip. Ho hem guanyat tot, però la plantilla no s'ha cansat de guanyar. Tenim ganes de guanyar i volem més títols en aquest 2010.»

Bojan, que no està tenint tot el protagonisme que desitjaria des que va començar aquesta temporada, també demana més minuts per a l'any que començarà la setmana vinent i no es planteja en cap cas un canvi d'aires. «En principi, la meva intenció és la de quedar-me aquí i demostrar que puc jugar en el Barça. Jo sóc culer i vull triomfar en el meu equip. El que he de fer és continuar treballant perquè en el futbol tot pot canviar en un partit, en un minut.»

El jove davanter del planter té la dificultat d'haver de competir amb homes com Ibrahimovic, Messi i Henry en la davantera. A més, un altre jove del planter, Pedro, està tenint molts més minuts que ell jugant per la banda. El de Linyola creu que ell també pot actuar en aquesta posició sense problemes. «Jo crec que puc ser útil jugant per la banda, però sempre s'han de respectar les decisions de l'entrenador. Estic segur que la meva aportació en tots aquests títols ha estat positiva, però és veritat que si no jugues, et costa més. De totes maneres, sóc molt jove, només tinc 19 anys i sé que he de tenir molta paciència, que encara em queden moltes coses per aprendre i que he de continuar treballant per guanyar-me un lloc en aquest Barça.»

Bojan aspira a tenir més protagonisme el 2010, però de moment té un 2009 per emmarcar que recorda amb aquest diari a través dels deu partits que estaran sempre en el seu record.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.