Pep li concedeix l'ovació

Guardiola va donar els últims 15 minuts a Thierry Henry perquè pogués ser homenatjat

Al final del partit es va dirigir al centre del camp per aplaudir l'afició de l'Arsenal

Finalment, Thierry Henry no va sortir en l'onze inicial en el seu retorn a Londres. Però Pep Guardiola, sentimental, va considerar que el francès mereixia l'ovació del seu antic públic i li va concedir els últims quinze minuts perquè pogués sentir-se «estrany» –com ell mateix havia definit– jugant contra el seu exequip. Tití va entrar al camp en el minut 75 substituint l'autor dels dos gols blaugrana, Ibrahimovic, i es va situar a la banda esquerra, amb Messi al centre i Pedro a la banda dreta. Quan va saltar a la gespa, l'afició de l'Arsenal es va posar dempeus per dedicar-li una sentida i merescuda ovació. Professional, el francès, va optar per no respondre a les mostres d'estima. S'esperava al final de l'enfrontament. Durant els pocs minuts que va disputar, amb prou feines va tocar la pilota i, de fet, el més destacable que va fer va ser provocar una falta a favor a la banda quan l'Arsenal més collava el Barça. Amb l'expulsió de Puyol, Guardiola va decidir reemplaçar Messi per Milito i va jugar sol en punta juntament amb el canari Pedro.

Quan Massimo Bussacca va xiular el final del partit, Henry es va dirigir cap a Cesc per abraçar-lo –també ho van fer Piqué i Xavi– i després que la majoria de jugadors abandonessin el camp es va quedar més estona aplaudint els seguidors anglesos. Quan ja anava cap als vestidors, la gent continuava aplaudint i es va veure obligat a anar fins al cercle central per agrair l'ovació. L'afició de l'Arsenal no es va oblidar del jugador que va marcar 226 gols en 369 partits (gairebé dos gols cada tres partits) vestint la seva samarreta blanc-i-vermella.

Walcott, el revulsiu

. Qui potser agafarà el relleu d'Henry en els gunners podria ser Walcott, que amb la seva entrada en el minut 65 de partit va revolucionar el joc dels de Wenger i va crear moltíssims problemes a la defensa blaugrana, en especial a Maxwell. El jove anglès va permetre somiar als anglesos amb el seu gol en el minut 69, després de guanyar molt bé l'esquena al lateral brasiler i de superar Valdés, que hagués pogut fer més en el xut.


L'afició de l'Arsenal no oblida el jugador que va marcar 226 gols en 369 partits amb els «gunners»

Molt bon partit dels dos laterals del Barça

Durant la setmana s'havia especulat molt que Guardiola podia optar per fer jugar Puyol al lateral esquerre o forçar el retorn d'Abidal. El tècnic, però, va decidir continuar confiant en Maxwell i el lateral brasiler no va fallar-li i va completar un dels seus millors partits com a blaugrana. Va afegir-se amb encert a l'atac i en defensa només va patir amb l'entrada de Walcott. A la banda dreta, Alves es va fer un tip de pujar per la banda i de centrar pilotes a l'àrea, mentre que en defensa va patir en alguna jugada per controlar l'hàbil Nasri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.