Barça

Kiko Femenía signa el contracte amb el Barça

El nou davanter del filial blaugrana tindrà una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros

El jugadors d'Eusebio Sacristán inicien la pretemporada aquest dilluns

El davanter procedent de l'Hèrcules d'Alacant, Kiko Femenía, ha signat aquest dilluns el contracte amb el Barça B per a les pròximes tres temporades. Femenía, de 20 anys, tindrà una clàusula de rescissió de 20 milions, que podria arribar als 30 milions d'euros en el moment que tingués fitxa del primer equip.

En la signatura hi eren presents el president Sandro Rosell, el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, el director esportiu Andoni Zubizarreta i el director de futbol Raül Sanllehí.

El filial barcelonista ja ha començat a entrenar avui a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, sota les ordres d'Eusebio Sacristán , i demà iniciarà la concentració de pretemporada a Navata (Girona). “Intentarem ser un equip, posant el millor que portem tots al servei del col·lectiu”, ha dit Eusebio als seus jugadors en la primera sessió d'entrenament, i ha avisat que “en les últimes temporades aquests jugadors han demostrat que el millor és treballar sota una exigència màxima i amb aquesta línia continuarem”.

El tècnic del Barcelona B ha assegurat que l'estada a Navata li anirà “molt bé” a l'equip per poder conviure i “començar a introduir alguns dels conceptes nous”, segons ha dit en declaracions als mitjans del club català.

La preparació de la pretemporada serà complicada per al filial barcelonista, que no podrà comptar amb Gerard Deulofeu, Rafa Alcántara i Sergi Gómez, tots ells amb la selecció sub-19, ni posteriorment amb Montoya, Bartra, Muniesa, Romeu, Sergi Roberto, Femenía i Tello, que participaran en el Mundial sub-20. “Hem de conviure amb les baixes. M'agradaria treballar amb tots, però ens adaptarem als jugadors que tinguem i a les necessitats del primer equip i treballarem dur per arribar a l'inici de temporada amb les millors condicions”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.