Barça

“Per ells és com una final de la Champions”

Avís. Tito espera una eliminatòria complicada per la il·lusió amb què jugarà el Còrdova i diu que l'objectiu és assolir un bon resultat

Com feia Pep Guardiola, Tito Vilanova es pren molt seriosament la copa del Rei. Aquest Barça, com el de Guardiola, vol guanyar-ho tot. Amb el de Santpedor en va guanyar dues i va arribar a una final. Amb Vilanova lluitarà per tots els títols. Per això, el tècnic empordanès va convocar ahir quasi tots els seus millors jugadors per disputar l'anada dels vuitens de final. Tot i que el rival sigui el Còrdova, de segona divisió. “L'eliminatòria és complicada perquè la gent la pot donar per guanyada. Jo preferia jugar contra un equip de primera. Per ells aquest partit és com per nosaltres la final de la Champions. Fa quaranta anys que no estan a primera, jugaran amb tota la il·lusió.” Així justificava Vilanova la llista de convocats, en què només falten Valdés i Iniesta. Vilanova té molt clar que el Barça no ho tindrà fàcil, però diu que té la sort de “comptar amb uns jugadors als quals agrada molt el futbol”. “No cal una feina meva de motivació. No va fer falta dir-los que era important guanyar al camp del Betis, ja ho saben. Aquí passa el mateix. Saben que el Còrdova va guanyar la Real, i fent un bon futbol. No hi ha tanta diferència entre els que lluiten per pujar i els de primera.”

Avisats de les dificultats que es trobaran avui a Còrdova, Vilanova té clar que l'objectiu és assolir un bon resultat per a la tornada, que es jugarà el 10 de gener.

Messi, un dels grans noms del club

Messi acaba de batre el rècord de Gerd Müller. Ningú havia marcat 86 gols en un any. A Madrid, però, hi ha qui no vol reconèixer la seva superioritat i ara diuen que el zambià Chitalu en va fer 107 l'any 1972, una xifra que no és reconeguda ni per la federació de Zàmbia. “No ens fa ràbia el que diguin. Tothom veu la seva qualitat i tothom en l'àmbit mundial reconeix els seus gols”, deia ahir Tito Vilanova, que el va entrenar al cadet i ho recordava: “Per dir que era molt bo no feia falta saber-ne gaire, de futbol, ja es veia. És clar que és un dels noms grans del barcelonisme.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.