Barça

A Madrid amb tot l'equip

Toca celebrar-ho. Tito Vilanova fa viatjar tots els membres de la primera plantilla per poder celebrar la lliga a la gespa del Vicente Calderón. Puyol, Mascherano, Abidal i Valdés també viatgen

El Barça ja és campió d'una lliga que ha guanyat amb solvència i aquest vespre la podrà celebrar sobre la gespa. Ha costa guanyar-la i la volen celebrar amb honors. Per això, aquest matí l'expedició del FC Barcelona estarà formada per tota la plantilla del primer equip al complet. No hi faltarà ningú, ni tan sols els futbolistes lesionats. El capità, Carles Puyol, Javier Mascherano, Víctor Valdés i Éric Abidal pujaran a l'avió que durà el conjunt català fins a Madrid per jugar aquesta tarda contra l'Atlético de Madrid que dirigeix Diego Simeone, tot i que cap dels quatre podrà participar en el partit. També viatja Jordi Masip, porter del Barça B, per cobrir la baixa de Valdés per lesió, tot i que va ser titular divendres en el compromís del filial contra l'Elx. També hi serà, per descomptat, Jonathan dos Santos, membre del primer equip, però que sovint ha vist els partits des de casa o la graderia. L'avió s'enlairarà, per tant, a quarts d'onze del matí amb tots els membres del primer equip a bord, disposats a celebrar una nova lliga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.