Barça

Sandro Rosell vol parlar de l'afer amb Guardiola

Acostament. Segons ha pogut saber aquest diari, el president del Barça intentarà aclarir-ho tot personalment amb l'ex-entrenador blaugrana i rebutja les acusacions del tècnic

Una gegantina i amarga sorpresa. Aquesta va ser la sensació que va deixar entre els membres de la junta directiva del FC Barcelona les crítiques d'ahir de Pep Guardiola. Es considera que tot és fruit d'un malentès i, per aquest motiu i segons va poder saber ahir El 9 Esportiu, Sandro Rosell vol aclarir-ho tot personalment amb Guardiola, amb qui intentarà parlar tan aviat com sigui possible.

Cap us de la malaltia

El que més mal ha fet han estat les referències de Guardiola als suposats usos interessats de la malaltia de Tito Vilanova, que des de la junta es considera que en cap cas han existit. “Nego rotundament que nosaltres haguem utilitzat la malaltia de Tito per anar en contra d'ell. Li deu haver arribat una informació esbiaixada i completament falsa. És inimaginable que utilitzem la malaltia d'una persona que està lluitant per anar en contra de Guardiola. Si ho estiguéssim fent, seríem males persones. Això és el que més mal m'ha fet de les seves declaracions”, va afirmar ahir a aquest diari Jordi Cardoner, vicepresident de l'àrea social del club.

Sorpresa

“Quan he sentit la roda de premsa m'he quedat bocabadat. No em creia el que estava sentint. Tinc una admiració personal pel Pep Guardiola, que m'ha demostrat que com a entrenador és únic”, va afegir Cardoner, que va incidir que des del FC Barcelona sempre es va respectar la decisió del tècnic de Santpedor de marxar del club. “Crec que tota la junta i el president només tenim bones paraules cap a ell. Com a culer encara no he entès per què no va voler seguir treballant al Barça, crec que vam perdre algú importantíssim, però sempre hem respectat la seva decisió.”

El Bayern-Barça del dia 24, farcit d'al·licients

El 6 de febrer, poc després que el Bayern oficialitzés la contractació de Guardiola, el Barça va comunicar que havia arribat a un acord amb el conjunt bavarès per disputar un partit amistós el dia 24 de juliol, a Munic, un duel que amb el pas del temps ha anat guanyant en interès, i no només pel resultat de la darrera semifinal de la Champions. “Els abraçaré quan vinguin, i també si ens trobem durant la competició europea, però hi ha coses que no les oblidaré mai”, va afirmar ahir el tècnic sobre aquest duel, el primer de la seva carrera contra el Barça i contra Tito. A més, segurament aquest també serà el primer partit en què Thiago
se les haurà amb el FC Barcelona, si el jugador finalment marxa a Munic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.