Espanyol

El Mallorca derrota l'Espanyol a Cornellà

Els de Laudrup trenquen amb l'1-2 d'avui una mala ratxa de tres mesos sense guanyar fora de casa

Els blanc-i-blaus perden una oportunitat per assegurar-se la permanència

El Mallorca s'ha acabat imposant avui per 1-2 a l'Espanyol a l'estadi de Cornellà-el Prat. Amb aquest resultat els de Laudrup trenquen una mala ratxa de tres mesos sense guanyar fora de casa.

Els blanc-i-blaus han començat el partit amb bones perspectives i, fins i tot, al minut 8 Kameni ha aturat el llançament per part de Castro d'un penal d'Amat a Webo. Deu minuts després Álvaro ha obert un marcador favorable als de casa.

Els visitants, però, no s'han desanimat i han augmentat una pressió que ha estat a punt de materialitzar-se en gol. A la mitja hora del partit, l'arbre ha anul·lat un gol del Mallorca.

Després del descans els de Laudrup han continuat collant i al minut 62 han obtingut la recompensa amb el gol de Webo. Durant els vint minuts següents els dos equips s'han disputat el gol del desempat, que finalment, al minut 82, s'han emportat els balears.

Amb aquest resultat, l'Espanyol es manté cinquè a la classificació amb 40 punts, posició que podria perdre si demà l'Athletic s'imposa al Saragossa. Amb la derrota d'avui també perden una oportunitat per assegurar-se ja la permanència i consolidar la seva aspiració als llocs europeus