El València empata a Riazor i finalitza l'any en la quarta posició

El Dépor, que va crear perill per moments als d'Unai Emery, en places europees

Empat de punts a Riazor en el darrer partit de lliga del 2009. En un ambient gèlid, al voltant dels zero graus de temperatura, el Dépor i el València es van intercanviar cops sense trobar el premi del gol. L'empat, sense satisfer a cap dels dos equips, tampoc és dolent ja que permet al València d'Unai Emery finalitzar en la quarta posició, i als gallecs en places que donen dret a jugar l'Europa League. El València, però, que va tenir les millors oportunitats en les botes de Villa, perd l'oportunitat de tancar encara millor l'any ja que un triomf li hauria donat la tercera posició.

El partit va tenir diferents fases, amb domini d'uns i altres. A l'inici del segon temps el Dépor va buscar fortuna amb insistència, però el València va aguantar amb ordre, gaudint també de les seves ocasions de gol per guanyar.

DEPORTIVO
0
VALÈNCIA
0
DEPORTIVO:
Aranzubia, Manuel Pablo, Colotto, Lopo, Filipe Luis, Antonio Tomás, Sergio, Juan Rodríguez, Valerón (Pablo Álvarez, 71'), Guardado i Adrián.
VALÈNCIA:
César, Miguel, Dealbert, Alexis, Bruno; Albelda, Baraja (Jordi Alba, 57'), Joaquín, Ever Banega, Mata (Fernandes, 92') i David Villa.
GOLS:
sense gols.
ÀRBITRE:
Delgado Ferreiro (basc).
T.G.:
Banega, César i Juan Rodríguez.
T.V.:
cap.
COMENTARI:
Uns 15.000 espectadors a l'estadi de Riazor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.