Ernesto Valverde, cessat com a tècnic del Vila-real després de caure contra l'Osasuna (0-2)

El Vila-real, que semblava reflotar després d'haver superat les set primeres jornades sense vèncer, va tornar a submergir-se ahir amb una derrota al Madrigal que va acabar costant el càrrec a Ernesto Valverde. El conjunt groc va tornar a mostrar la seva pitjor imatge. Les múltiples pèrdues de pilota van donar de menjar un Osasuna ràpid en el contraatac que en la primera arribada va marcar. Azpilicueta, Masoud i Pandiani haurien pogut incrementar l'avantatge. Tot i fer algun senyal tímid de millora, l'Osasuna va resistir i un altre cop, per via de Juanfran, van sentenciar el partit i el tècnic local, que ha dirigit l'equip 20 jornades (7 victòries, 8 derrotes i 5 empats).

Juan Carlos Garrido, tècnic del filial, es farà càrrec de l'equip provisionalment, ja que el nom de Michel Laudrup ja sona amb força com a relleu.

VILA-REAL
0
OSASUNA
2
VILA-REAL:
Diego López, Ángel (Rossi, 65'), Godín, Marcano, Capdevila, Bruno, Senna (Ibagaza, 46'), Cani, Pires (Escudero, 46'), Nilmar, Llorente.
OSASUNA:
Ricardo, Azpilicueta, Flaño, Sergio, Monreal, Puñal, Nekouman, Juanfran, Camuñas (Ruper, 86'), Masoud (Calleja, 70'), Pandiani (Dady, 86').
GOLS:
0-1 (14') Juanfran. 0-2 (85') Juanfran.
ÀRBITRE:
Pérez Burrull (col·legi cantàbric).
T.G.:
Ángel, Llorente, Ibagaza i Puñal.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici de la Lliga Femenina

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona