El Vila-real acosta el Valladolid al precipici

S'hi jugava molt més el Valladolid ahir a Zorrilla i no va saber buscar les pessigolles a un Vila-real que ja fa jornades que transita sense aspiracions per la lliga. El conjunt castellonenc, que jugava sense cap pressió, va aconseguir un triomf còmode que li serveix, com a mínim, per maquillar de mica en mica la seva participació en la present lliga.

No s'havia arribat ni tan sols al minut deu de partit quan el conjunt de Juan Carlos Garrido va obrir la llauna amb un llançament llunyà del lateral canari Àngel López, que va sorprendre el porter Fabricio –ahir titular en el lloc del sancionat Justo Villar–. Es desfeia, d'aquesta manera, la mala ratxa dels castellonencs, que no havien aconseguit anotar a Zorrilla en els últims nou partits.

El Vila-real va sortir desbocat, castigant una vegada i una altra una defensa de circumstàncies. I és que Onésimo, atesa la baixa de César Arzo, va decidir situar Del Horno a l'eix de la defensa. El Valladolid no va saber reaccionar en cap moment a un gol inicial que li va fer molt mal i quan quedava mitja hora, el Vila-real va sentenciar. Nilmar va fer bona una centrada del català Capdevila per, de cap, establir el definitiu 0-2, que ensorra encara més en la taula el Valladolid i que esvaeix les esperances de salvar-se dels seus aficionats.

VALLADOLID
0
VILLARREAL
2
VALLADOLID:
Fabricio; Pedro López, Sereno, Del Horno, Marcos; Keko (Sisi, 64'), Font (Medunjanin, 57'), Borja, Marquitos (Sergio García, 34'); Canobbio i Costa.
VILLARREAL:
Diego López; Ángel, Gonzalo, Godín, Capdevila; Bruno, Ibagaza (Cazorla, 87'), Cani; Nilmar, Rossi (Senna, 69') i Llorente (Pires, 79').
GOLS:
0-1 (9') Ángel. 0-2 (59') Nilmar.
ÀRBITRE:
Estrada Fernández.
T.G.:
Font, Sisi, Del Horno, Bruno, Llorente i Cani.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.