2a DIVISIÓ B

GAVÀ-BENIDORM

Les sancions impediran que Luismi Loro (19 gols), del Benidorm, i el porter del Gavà Marcos (43 gols rebuts) es desafiïn a la Bòbila

Aquest diumenge a la Bòbila s'havien citat l'espectacular pitxitxi de la lliga, el davanter del Benidorm Luismi Loro (19 gols en 19 partits), i el porter que més vegades ha hagut de recollir la pilota de la seva xarxa (43 gols encaixats), el gavanenc Marcos. Però cap dels dos hi serà perquè estan sancionats, Loro amb cinc targetes, i Marcos per l'expulsió del Miniestadi.

Més enllà que la situació en la classificació és oposada, i els favorits haurien de ser els homes del català Joan Francesc Ferrer, Rubi, el Benidorm sense Luismi Loro baixa de rendiment, i no n'hi ha per a menys. El davanter madrileny només s'ha perdut quatre partits de lliga; en el primer no el van trobar a faltar, ja que van golejar precisament el Gavà a Foietes (5-1), però després de marcar un hat-trick a l'Espanyol B va estar lesionat tres partits, i el seu equip no en va saber guanyar cap. El Benidorm, tot i ser l'equip més golejador del grup (50), també és el quart més golejat, només superat pel Gavà, el Terrassa i el Lleida.

El Gavà no sap encara què és jugar sense Marcos Pérez, ja que havia disputat tots els minuts fins a l'expulsió, però el seu substitut, Adrià Fradera (20 anys), encara no ha jugat cap minut oficial a 2a B. Només Jaume Bonet i Rubi saben qui dels dos trobarà a faltar més el seu jugador.