3a DIVISIÓ

Pallarès, dos xuts precisos i sis punts

El del Rourell ha estat clau en les últimes dues victòries del Reus

Ha fet un gol a pilota aturada en cada duel que ha suposat el triomf

El Reus ha hagut de suar de valent en els darrers dos partits, en què s'ha imposat al rival per la mínima. En aquestes dues victòries, que permeten als roig-i-negres mantenir-se a cinc punts del líder, hi ha hagut un jugador que ha estat decisiu: Joan Anton Pallarés. L'extrem esquerre ha fet les dues dianes que han resultat determinants. En l'últim matx a casa contra el Castelldefels va decantar la balança a favor dels seus gràcies a una falta magistralment xutada i diumenge, contra el Vilanova, va aprofitar un penal comés a Querol per sentenciar.

El futbolista del Rourell es mostra satisfet amb aquest bagatge, sobretot pel que ha suposat per al col·lectiu. «Més enllà de l'aspecte personal, el que més m'alegra és que les dues dianes han ajudat l'equip. Sobretot la de diumenge, ja que ens va permetre tornar a guanyar a fora després de dos partits», explica Pallarès, que ha estat lesionat gairebé tota la temporada. El roig-i-negre, satisfet pel seu retorn, afirma: «Tot i que encara em falta millorar en algunes facetes del joc, cada dia em sento millor», i afegeix: «És important, amb vista al que resta de temporada, que el mister vagi recuperant futbolistes.» Respecte a les aspiracions de l'equip, Pallarés diu que hi ha l'ambició d'atrapar l'Hospi: «Un dia fallarà i nosaltres volem estar allà per pugnar amb ells.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.