Esports

Esports

Nebojsa Djordjevic, exporter del CE Sabadell

Havia jugat com a internacional absolut a l’antiga Iugoslàvia

L’exporter de futbol del Centre d’Esports Sabadell Nebojsa Djordevic va morir a l’edat de 79 anys, segons ha informat Diari de Sabadell.

Nascut el 1945 a la ciutat de Belgrad, va passar per l’Estrella Roja, pel Vozdovac i per l’OFK Beograd, on gràcies a la seva bona actuació va esdevenir internacional absolut com a porter suplent a la selecció de Iugoslàvia, que durant aquella època era una de les potències d’Europa. La temporada 1973/74 va fitxar pel CE Sabadell, que acabava de descendir a la segona divisió. Va disputar un total de 15 partits durant la primera temporada i a la següent, després de cometre diverses errades greus, va perdre la posició de titular i va acabar disputant només set partits. Al final d’aquell mateix any el Sabadell va quedar 19è i el club va descendir a la tercera divisió. Va tornar a l’OFK Beograd i a la temporada 1980/81 es va retirar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia