BÀSQUET / 1a CATALANA FEM.

XAMBA 62 - LA SELVA 50

Dura derrota la que va encaixar l'equip femení de la Selva a la pista del Xamba. El partit va ser molt igualat durant els quaranta minuts. Les locals portaven la iniciativa però les visitants no deixaven que se n'anessin en el marcador. L'equip de Vilafranca no va superar en cap moment la barrera dels 10 punts. Les del Baix Camp van lluitar durant tot el partit per arribar als últims finals amb el partit igualat i tenir així possibilitats d'aconseguir la victòria. L'equip tarragoní afrontava els últims tres minuts només sis punts avall. L'entrenador visitant va donar ordre de pressionar i jugar al límit per mirar d'apropar-se en el marcador. La jugada, però, no li va sortir bé. Les visitants van saber aguantar la pressió i imposar-se per dotze punts. / EL 9
XAMBA:
Català (22), Ripoll (8), Girona (8), Raja (4), Soler (1) –cinc inicial–, Arnavat (2), Toledano (10), Garrote (5), Polo (29 i Mestres. 16 Faltes. Tirs lliures: 4/7.
LA SELVA:
Bravo, Bobeda (5), Rodríguez (4), Diaby (22), Ollé (2) –cinc inicial–, Hernández (6), Garota (4) i Taverna (7). 13 Faltes. Tirs lliures: 10/18.
PARCIALS:
15-12, 15-14, 18-13, 14-11


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Eurocopa, un joc de nens

BARCELONA
 

Geòrgia, el valor de l’antiestètica

 
 

Els grans favorits no fallen

BARCELONA / LONDRES
 
Richy Álvarez
Jugador del Girona entre el 2011 i el 2017 (Capità de l’equip en el primer ascens a la màxima categoria)

“S’ha de gaudir del que es té ara”

Girona
 

Cavendish ja en suma 35

BARCELONA / SAINT VULBAS
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 

Josué Canales pren el tren olímpic

barcelona