Bàsquet

El garrotxa derrota l'Onyar, líder de la taula

garrotxa 68

onyar 63

GARROTXA: Puigdevall (8), Gonzàlez (12), Busquets (15), Vicente (8), Miranda (2) –cinc inicial–; Olivas (2),  X. Corcoi (10), Causadias (4), Martí (5), Marull (2), Mayans. 5 triples: 2 Puigdevall, 1 Vicente, X. Corcoi i Martí. 9/14 tirs lliures. 23 faltes. Eliminats: Martí i Puigdevall. ONYAR: Dos Santos (7), Sima (8), Obré (8), Estarriola (5), Lozano (10) –cinc inicial–; Riera (10), Sacot, Heras (3), Onder (8). 5 triples: 1 Estarriola, Heras, Sima, Riera i Obré. 12/24 tirs lliures. 19 faltes PARCIALS: 15–18, 35–29, 50–49, 68–63. COMENTARI: El Garrotxa va aconseguir derrotar l'Onyar, líder de la categoria, en un partit que es preveia que cauria per als gironins. L'Onyar va dominar el matx fins al descans, però els garrotxins van sortir a la segona part amb un gran equilibri amb el joc interior i exterior i van saber aprofitar la defensa zonal visitant per anotar de lluny i aconseguir guanyar.