Motor

Dani Pedrosa encapçala l'exhibició de Honda a Motegi

GP del Japó de motociclisme. Ell i Viñales (125 cc) van ser els més ràpids en la primera jornada. A Moto 2, Márquez es reserva

Dani Pedrosa va fer 26 anys dijous i ho va celebrar superant Casey Stoner en la segona tanda d'entrenaments lliures d'ahir i liderant el recital de Honda –quatre motos seves en els quatre primers llocs– al circuit de la seva propietat. El pilot català va fer una meritòria seqüència de voltes per sota d'1:47. A més, el registre de Pedrosa és nou rècord del circuit.

En Moto 2, notícia: Marc Márquez, vuitè, a poques dècimes dels més ràpids, però és que de Cervera es va dedicar a fer proves en condicions de cursa. El millor català va ser Pol Espargaró (cinquè).

Maverick Viñales va escriure ahir un capítol més en la seva accelerada història. Va renovar per dos anys amb l'equip BQR, en els quals disputarà el campionat de Moto 3 i tot seguit va ser el més ràpid un divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.