L'Eliana destinarà la recaptació de la partida de pilota a un projecte solidari

L'Ajuntament de l'Eliana i Val Net, entitat que aglutina als pilotaris professionals de la modalitat d'escala i corda del País Valencià, destinaran la recaptació de la partida de la III Copa President de la Diputació de València del pròxim 2 de maig a un Centre de Cura Infantil Municipal en Vila González (Republica Dominicana), amb el qual col·labora l'ONG valenciana Municipalistes per la Solidaritat i l'Enfortiment Institucional (Musol).

La iniciativa combina dos valors importants per al poble, la solidaritat i l'esport i aquest últim és un senyal d'identitat de l'Eliana. A més d'això, des de la municipalitat d'aquesta localitat de la comarca de Camp de Túria, se li dóna suport a la pràctica d'esports tradicionals com la pilota valenciana, una disciplina que en el poble sempre ha tingut vocació de continuïtat.

El projecte «Centre de cura infantil municipal en Vila González» preveu la construcció d'un centre d'atenció per a xiquets d'entre 3 mesos i 5 anys i famílies sense recursos d'aquest municipi de la província de Santiago a República Dominicana; una localitat que compta amb escàs equipament públic i alts índexs de pobresa. Es calcula que aquesta iniciativa beneficiarà directament a 60 xiquets i xiquetes i indirectament a prop d'un centenar d'adults que participaran en les accions destinades a fomentar la coresponsabilitat en la llar i la inserció laboral de les dones. En concret, la donació de la partida de pilota es destinarà a estos tallers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.