Esports

esport

Els XVI Jocs Catalans d’Esport Adaptat, a Premià de Mar

El tret de sortida de la setzena edició dels Jocs Catalans de l’Esport Adaptat serà aquest cap de setmana a Premià de Mar, on es disputaran partits de bàsquet i hoquei en cadira de rodes, waterpolo ability i petanca inclusiva. És la primera vegada que els equips de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) competeixen en una final de waterpolo i es farà un torneig de 3x3 de bàsquet en cadira de rodes. En aquest primer “tastet” participaran tres jugadors del Club Fem-UEM Mataró. “Guanyar, això rai, volem créixer i que la gent s’animi”, explica Ivan Bustos, un dels participants, que confia que l’any vinent aquesta pugui ser una nova modalitat d’esport adaptat.

La celebració dels jocs són la clausura de la temporada esportiva i tindran lloc exhibicions durant tot el cap de setmana al pavelló, la piscina i les pistes de petanca. “És una oportunitat per trencar barreres i i tabús que existeixen”, va dir durant la presentació dels jocs el regidor d’Esports, Pep Ripollès. El president de la FCEDF, Ricard Moreno, es va expressar en el mateix sentit a les portes d’uns jocs paralímpics que es podran veure a finals d’estiu a París. A Vilafranca del Penedès tindrà lloc el 8 de juny la competició de natació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.