Més esport

La victòria de Fernando Campos li assegura la participació en el mundial Iron Man de Hawaii

El triatleta de Banyeres de Mariola, Fernando Cantos Millán, ha sigut el vencedor de la prova Did Spain 2010, o doble Iron Man, disputada durant el tercer cap de setmana d'octubre en tres etapes per aigües i terres de la demarcació d'Alacant.

Cantos va emplear un temps 24 hores, 42' i 24” en recórrer prop de 10 Km nadant, més de 300 km amb bicicleta i 84 Km a peu en uns traçats que van resultar ser molt exigents amb els 8 participants en esta prova que ha tingut a José Antonio Rabasco com segon classificat després d'entrar en la meta del castell de Banyeres amb una diferència d' 1hora i 44' respecte a Cantos. Cal assenyalar que sols un participant va haver d'abandonar la prova a causa de problemes físics.

Després d'haver aconseguit aquesta gesta esportiva, el triatleta banyerenc ha comentat que pensava prendre's un mes de descans abans d'afrontar nous reptes entre els que hi figuren la Iron Man de Lanzarote, així com el campionat mundial a disputar-se a Hawaii l'any pròxim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.