Més esport

Jordi Peidró venç en el V Duatló Cross de muntanya a Banyeres de Mariola

La victòria el consolida al front de la Copa Federació del País Valencià

El duatleta local Jordi Peidró, es va proclamar campió absolut amb un temps de 1 hora, 33' i 37'' en la disputa del V Duatló Cross de muntanya celebrat en el matí de diumenge, sent esta la penúltima prova puntuable per a la Copa Federació de la modalitat i en la que van participar un total de 94 inscrits.

La superioritat de Peidró va quedar manifesta en esta atractiva competició que va discòrrer pels paisatges de la serra banyerenca i en la que va acabar cimentant el seu triomf en el primer traçat a peu on Sergio Rodríguez, del Viveros Tri- Elx, va ser l'únic capaç d'aguantar el ritme trepidant imposat pel junior local.

Després de la segona transició, en la que s'havien de cobrir 21 km amb bicicleta, tant sols el no federat Adelino Moll va seguir l'estela de Peidró durant els primers compassos de la carrera relegant Rodríguez a la quarta posició final, circumstància que va ser aprofitada pel també no federat Ramón Pla per a ser tercer. Finalment, Peidró era el primer en creuar la meta alhora que el segon classificat ho feia a quasi tres minuts de diferència.

En categoria femenina, Eva Sánchez superava a Ana Maria Carreres en quasi 11 minuts, completant el podi final Mª Cruz Pérez.

Amb aquesta nova victoria, Jordi Peidró consolida de forma definitiva les seus opcions per a proclamar-se campió de la Copa Federació per segon any consecutiu a falta tant sols de l'última prova que s'ha de disputar a Bocairent en una data pròxima.