Més esport

Waldo, Genovés II, Sarasol, Dani, Jesús I Hèctor proagonitzen el desafiament

La trobada es disputarà en la modalitat d'escala i corda el 20 de maig a Bellreguard.

S'han pactat normes especials per al servei i les galeries estaran prohibides

Divendres 20 de maig,se celebra a Bellreguard el III Desafiament Savipecho, que ha estat presentat en la Platja d'Oliva. En la partida, que es disputarà a la modalitat d'escala i corda, s'enfrontaran el número u del raspall, Waldo, acompanyat per dos mitgers professionals de primera línia com Dani i Sarasol II, contra el tres vegades campió del Circuit Bancaixa Genovés II, al costat de Jesús i Hèctor.

La trobada se celebrarà amb les galeries prohibides, i la major particularitat serà la forma de realitzar la treta. S'eliminarà la figura del feridor, i cada escaleter es botarà la pilota dins del dau amb l'única condició de depassar la corda, sense falta en cap número.

A l'acte de presentació han acudit el director de Savipecho, Vicent Alcaraz, el gerent de l'empresa patrocinadora, Salvador Alcaraz, Emi Peris, d'El Zurdo, Javier Nadal, gerent de Val Net, i tots els pilotaris participants en aquesta partida inèdita.

El Desafiament Savipecho s'ha caracteritzat en els seus tres anys de vida per oferir partides singulars. L'empresa d'Oliva va patrocinar un mà a mà entre Waldo i Loripi, un duel de raspall amb la participació de Genovés II i Juan i, ara, una trobada d'escala i corda en el que serà protagonista Waldo, que va deixar grans sensacions en el passat Trofeu Milar – Set i mig d'escala i corda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.