Més esport

Banyeres acull dues grans cites esportives

Futbol 7 i motociclisme centren l'atenció durant aquest primer cap de setmana del mes de juny

Aquest proper cap de setmana se celebraran a Banyeres de Mariola dues grans cites esportives amb la disputa del XV Trofeu Futbol 7 «Trofeu Guti», de categoria aleví, i la XX edició del Supertrack de motociclisme.

La primera té lloc al llarg del dissabte 4 de juny al camp d'esports Valor amb la celebració de la tradicional cita del futbol 7, organitzada per la Penya Atlética d'aquesta localitat, i que compta amb la participació d'equips destacats com el Vila-real CF, Elx CF, UD Alzira, Kelme CF, Modalcoy CF, Almantour Almansa, Petrelense, Escola Esportiva Rayo Ibense, Escoles Federatives d'Albacete i la UE Banyeres, en qualitat d'equip amfitrió. Un gran esdeviment esportiu que any darrere any es consolida en la promoció essencial del futbol base.

L'altra convocatòria està prevista per a diumenge al circuit de L'Estació amb la disputa del XX Supertrack que organitza el Motoclub Banyeres 4x4 amb motiu de les festes de Sta. Maria Magdalena a celebrar al mes de juliol i que enguany, per motius d'agenda, s'ha hagut d'avançar a principis de juny.

De nou les motos de les categories MX1, MX85, MX2, MX Open locals i Quads 1 i 2 es donaran cita per complaure als aficionats al comptar amb la presència de destacats pilots com Pablo Oriola, qui enguany ha tornat a competir en les proves del Supermotard; Toscha Schareina, qui s'ha deixat vore al llarg de la temporada en les proves de Motocross i Enduro, així com el local Tomás Ferre Camarasa, el qual en 2008 va deixar la competició de Cesmotard en la que es trobava immers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.