Més esport

Nova cita a Banyeres de la Did Spain 2011

Entre els participants figuren la valenciana Roser Baello, els banyerencs Fernando Cantos i Sergi Vañó, l'alacantí Esteban Prieto, el català Víctor Garantes i el murcià Eduardo Linares

Durant el darrer cap de setmana de setembre, la localitat de Banyeres de Mariola tornarà a ser el punt neuràlgic de la segona edició de la Did Spain 2011 (Double Iron Distance), prova d'ultrafons en la que molt pocs atletes són els cridats a participar per intentar finalitzar aquest gran repte esportiu en el que el major premi és la satisfacció personal de poder finalitzar la prova.

Entre els participants figuren la valenciana Roser Baello, campiona en la categoria fèmines 2010; els banyerencs Fernando Cantos, vencedor absolut en la 1ª edició, i Sergi Vañó; l'alacantí Esteban Prieto, 3r classificat en la prova de l'any anterior; el català Víctor Garantes i el murcià Eduardo Linares, també participants en la darrera edició; els valencians Marcos Martínez i Vicent Aliaga i, finalment, els il·licitans Antonio Espinosa i Jaime Javaloy.

La prova s'iniciarà divendres 23 de setembre i els deu participants de la Did Spain 2011 hauran de cobrir nedant els 9.300 m. que separen l'illa de Tabarca del passeig marítim dels Arenals del Sol, a Alacant, per a des d'allí realitzar amb bicicleta els 143,7 km fins a l'alberg d'Ull de Canals, ja a Banyeres de Mariola, a través de diferents poblacions alacantines destacant la ja mítica ascensió al Xorret de Catí.

En la jornada de dissabte, els iron man/woman hauran de cobrir la distància de 201 km amb bicicleta per les carreteres de la muntanya alacantina partint des de Banyeres de Mariola amb retorn al mateix punt de sortida i ja, finalment, el diumenge els esperen els 81 km a peu d'un selectiu recorregut a través del parc natural de la Serra Mariola i els voltants de Banyeres amb finalització al castell d'aquesta població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.