Més esport

Mullera guanya a Sant Hilari en un final ajustat

Atletisme. En una cursa marcada pel mal temps, Àngel Mullera es va imposar en un final emocionant a Omar Oughzif per només dos segons

Enmig de pluja, boira i fang, ahir es va disputar la tercera prova del Circuit Gironí de Cros a Sant Hilari Sacalm. Gairebé 500 atletes de totes les categories i vinguts de diversos punts de la geografia catalana van disputar les 13 curses que componen el 29è Cros de Sant Hilari Sacalm, el primer cros curt del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva.

En la cursa conjunta de sènior i promesa masculí, el mundialista Àngel Mullera (CA Lloret La Selva), va obtenir la victòria absoluta després d'arribar a meta en primer lloc en una disputada cursa amb Omar Oughzif (Joventut Atlètica de Sabadell), a qui només va superar per dos segons de diferència.

A part, també es va disputar la cursa de veterans masculins, on Brahim Fateh (ISS Hospitalet) i Andreu Mañosa (CA Lloret La Selva) van mantenir un intens duel durant les quatre voltes al circuit. Fateh es va començar a escapar a la tercera volta i Mañosa, tot i que no el va perdre mai de vista, no el va poder atrapar. En noies, la internacional Judith Pla (CA Santutxu), que tornava a la competició després de la seva maternitat, es va imposar al davant de Bàrbara Ramón (AA Catalunya) i la promesa del FCB, Esther Guerrero, en una cursa que es va decidir als darrers metres.

El Circuit Gironí de Cros tindrà lloc la propera setmana a Girona, on es disputarà el Ciutat de Girona en el circuit de les Ribes del Ter, a Fontajau.

Masculí
1r A. Mullera (Lloret La Selva)
13:05
2n. O. Oughzif (J.A Sabadell)
13:07
3r. M. Quesada (J.A Sabadell)
13:25
Femení
1r. J. Pla (CA Santutxu)
11:34
2n. B. Ramón (AA Catalunya)
11:37
3r. E. Guerrero (FC Barcelona)
11:43


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.