Més esport

Comença a Benidorm la segona ronda del Bancaixa

El sistema de competició serà idèntic al de la primera ronda

Miguel i Colau cedeixen el seu lloc als escaleters reserva Fageca i Santi II

La lliga professional en la modalitat d'escala i corda, el Circuit Bancaixa, reprendrà demà l'activitat amb l'inici de la segona ronda. Esta nova fase serà idèntica en el seu desenvolupament a l'anterior. Per tant, en primer lloc es completaran els quarts de final, posteriorment vindran les semifinals de fase, per a concloure després amb la final.

Els punts aconseguits en este nou acte s'aniran sumant als obtinguts en la ronda inicial. De moment, la classificació està liderada per l'equip de Pedreguer-masymas, que acumula 9 punts.

Dos dels equips participants han hagut de ser modificats a causa de les lesions o malalties. És el cas de Pedreguer-masymas, on Miguel ha causat baixa per lesió, i de la formació de València, on Colau tampoc serà de la partida.

En la formació alacantina Miguel ha hagut de cedir el seu lloc per una lesió en el genoll esquerre que li tindrà apartat dels trinquets entre cinc i deu setmanes. El seu lloc serà ocupat per Santi II, un dels quatre restes reserves.

En l'equip del Cap i Casal, Colau ha decidit no participar ja que considera que encara no ha adquirit el nivell suficient com per a afrontar partides de l'exigència del Circuit Bancaixa. Cap recordar que el pilotari ja es va perdre la primera fase a causa d'una malaltia per la qual fins i tot va haver de ser hospitalitzat.

En la jornada inaugural de demà, programada per a les 17 hores, Santi II i Dani (Pedreguer-masymas) s'enfrontaran a Cervera, Tato i Santi (Benidorm).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.