Més esport

Un altre pas endavant

Surf de neu. L'estació de la Molina va repetir èxit d'organització i de públic en la prova de paral·lel gegant de la copa del món. Patrizia Kummer i Andreas Prommegger, els guanyadors

L'estació d'esquí de la Molina va afegir un argument més en la seva candidatura per acollir els Jocs Olímpics d'hivern, el 2022, després de ser el marc ahir al matí de la novena prova de la copa del món de surf de neu en la modalitat de paral·lel gegant. Una prova que es va dur a terme a la pista Estadi-Font Canaleta i que va tornar a demostrar a la Federació Internacional d'Esquí (FIS) la capacitat organitzativa de l'estació de la Cerdanya. A més, el bon temps que va fer ahir al Pirineu va fer que l'escenari fos quasi l'ideal també per al nombrós públic que s'hi va acostar.

Pel que fa a la competició, la favorita Ekaterina Tudegesheva no va tenir el millor dia i no va poder accedir a la final, que va guanyar Patrizia Kummer. Pel que fa als homes, l'austríac Andreas Prommegger va fer bons els pronòstics i va guanyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.