Més esport

Iván Díaz guanya el II Open BTT XC celebrat a Banyeres

La tercera prova puntuable per al campionat autonòmic va congregar vora de 200 participants

Iván Díaz, biker del club Cultbikes Specialiced, va ser el guanyador absolut del II Open BTT XC organitzat pel Club Ciclista de Banyeres de Mariola en la vesprada de dissabte 10 de març, prova en la que es van donar citar al voltant de 200 corredors al ser puntuable per al campionat autonòmic de l'especialitat.

En una vesprada magnífica per a la pràctica del ciclisme de muntanya, Iván Díaz va cobrir les 5 voltes a l'exigent circuit pels voltants de la zona d'acampada del Molí l'Ombria i de La Penya la Blasca en un temps d'1 hora, 35 minuts i 7 segons, seguint per Adelino Moll, del Portal Marina Xàbia Bike, mentre que la tercera posició va recaure en David Martínez, del Ibense CC. En fèmines, el podi va estar ocupat per la il·licitana Estela Belda, Eva Valero i Tessa Wiese.

A nivell local, Mauro Ribera, amb un temps d'1 hora, 54 minuts i 9 segons, va ocupar la setena plaça en la categoria sènior, alhora que Joaquín Martí i David Francés ho feien respectivament en la 13ª i 14ª de la mateixa categoria.

Alguns dels aspectes significatius de la prova són que no es va registrar cap accident important a pesar de la dificultat del recorregut, a més de constituir un nou èxit organitzatiu per al Club Ciclista de Banyeres de Mariola que augmenta així la seua experiència i competència en aquests tipus de proves tan exigents.